U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Financiële diensten

Geachte bezoeker,
Heeft u uw droomhuis gevonden op deze site en wilt u weten of u uw droomhuis kunt kopen ? Bij ons kunt u terecht voor een duidelijk en eerlijk advies.

Doordat wij werken met vele banken/geldverstrekkers kunnen wij een hypotheek-advies op maat uitbrengen. In een helder en duidelijk gesprek adviseren wij u over de (on)mogelijkheden voor de aankoop van uw woning.
De kosten voor het volledig regelen van een hypotheek zijn bij ons  € 2000,= tot  € 2325 ( incl. overlijdens- en/of arbeidsongeschiktheidsverzekering).
Tevens zijn we ook gespecialiseerd in hypotheekverstrekking aan Belgische kopers die in Nederland een woning aankopen. Hierbij wordt niet alleen de financiering van een hypotheek besproken, maar ook het fiscale gedeelte en de verzekeringen met bijbehorende regels komen uitgebreid aan bod.
U kunt bij ons dus ook uw verzekeringspakket regelen. Wij werken met diverse verzekeringsmaatschappijen en bij schade wordt de gehele afwikkeling door ons kantoor geregeld.
U ziet: alle gemak in één kantoor. Nieuwsgierig geworden ?
Check dan snel onze website www.agoadvies.nl en maak een afspraak voor een eerste vrijblijvend advies op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 117 te Hoogerheide (zowel overdag als ’s avonds).
U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer 0164 – 612040 of op ons emailadres info@agoadvies.nl
Graag tot ziens!

Terug naar boven
Sluit menu Woonhuis Makelaardij