U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Verkoop

"Het verkopen van een huis laat je niet onverschillig. Je verkoopt niet alleen maar een hoop stenen, een eigen huis heeft een geschiedenis, iets vertrouwds. Emotionele aspecten die een grote rol spelen. Echter de financiële kant mag niet vergeten worden, je wilt er een goede prijs voor ontvangen." WOONHUIS Makelaardij behartigt in deze uw belangen als verkoper.

Hoeveel is uw huis momenteel waard? De huidige marktsituatie speelt daarbij een grote rol. Lutgard Koolen, de makelaar van WOONHUIS makelaardij, komt graag vrijblijvend bij u thuis om deze waarde te bepalen.

Onze verkoopbegeleiding is gericht op de onderstaande aspecten:

Huizenzoekers benaderen

Via het VastgoedPro-systeem worden de gegevens van uw woning bij een groot aantal woningzoekenden onder de aandacht gebracht. Onder andere door het uitwisselingssysteem van VastgoedPro, de fotopresentatie bij ons kantoor, ons eigen zoekbestand, advertenties in de krant en door plaatsing van de woning op internet (www.woonhuis-zwh.nl, huislijn.nl, funda.nl, jaap.nl) staat uw huis extra in de belangstelling. Een "te koop" bord bij de woning maakt het onder de aandacht brengen van uw woning natuurlijk compleet.
 

Bezichtiging

Potentiële kopers kunnen met ons een afspraak maken voor een bezichtiging. Zij worden door ons in de woning rondgeleid en ontvangen een brochure van uw huis. Na afloop laten wij een bericht achter hoe het is verlopen.
 

Onderhandeling

Wij adviseren u hoe u het best kunt reageren op biedingen. Uitgangspunt is hierbij, dat dit uiteraard in het belang is van een zo gunstig mogelijke verkoop.
 

Koopakte

De koopakte wordt door ons kantoor opgemaakt. Alle juridische aspecten worden uitgebreid met u doorgenomen.
 

Notaris

Alvorens u naar de notaris gaat voor de eigendomsoverdracht, vindt er nog een inspectie van de woning plaats. Tijdens deze inspectie nemen wij tevens de meterstanden van de nutsbedrijven voor u op. Graag maken wij met u een afspraak om bepaalde onderwerpen nader toe te lichten. U kunt ons telefonisch bereiken of door middel van het reactieformulier.

Terug naar boven
Sluit menu Woonhuis Makelaardij