U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Aankoop

Er komt best veel op je af als je een huis koopt, zeker als je dat voor de eerste keer doet. Het bezichtigen van huizen is erg leuk, maar als je dan uiteindelijk bij dat ene huis het juiste gevoel hebt, breekt een hele spannende tijd aan waarin je moeilijke beslissingen moet nemen. Dan is het fijn dat iemand je adviseert en bijstaat zodat de beslissingen goed onderbouwd worden.

U geeft WOONHUIS makelaardij een aankoopopdracht om doeltreffend naar het huis van uw wensen te zoeken. Hierbij komen de volgende aspecten aan bod:
 

Woningaanbod

U ontvangt het woningaanbod, toegespitst op uw wensen, op de door u verkozen wijze (fax, e-mail of telefonisch). Het complete woningaanbod wordt door ons kantoor nauwkeurig bijgehouden zodat u altijd op de hoogte bent van het actuele aanbod.
 

Bezichtigingen

De woning lijkt u interessant; Wij maken een afspraak bij de verkoper of zijn makelaar. Tijdens de bezichtigingen adviseren wij u over de bouwkundige staat, eventueel te plegen onderhoud/verbeteringen, wijzigingen in het bestemmingsplan en uiteraard of de prijs/kwaliteit in verhouding ligt.
 

Onderhandeling

Wanneer u besluit de woning te willen kopen, doet uw makelaar een bod in overleg met en namens u. Met een onafhankelijke en deskundige partij kunt u veel geld besparen, vaak omdat u emotioneel betrokken bent bij de aankoop en hierdoor het financiële aspect naar de achtergrond gaat.
 

Bouwtechnische keuring

Na de overeenkomst kan op uw verzoek (als ontbindende voorwaarde) de woning uitgebreid bouwtechnisch gekeurd worden. Dit gebeurt door een onafhankelijk erkend bouwtechnisch keuringsbureau.
 

Koopakte

De koopakte wordt besproken en wordt op ons kantoor getekend.
 

Financiering

Dit is het moment om de hypotheek te laten regelen. Ook hiervoor kunnen wij een vrijblijvende afspraak met een financiëel adviseur maken voor een eerlijk en duidelijk advies. Zie ook de website van AGO-advies.
 

Notaris

Voordat u definitief eigenaar wordt inspecteren wij de woning met u. Aansluitend vindt bij de door u zelf gekozen notaris de overdracht plaats. Wilt u meer informatie? U kunt ons tijdens kantoortijden telefonisch bereiken of neem contact op via het reactieformulier.

Terug naar boven
Sluit menu Woonhuis Makelaardij