Helaas, dit pand is verkocht

4635 CT Huijbergen

Royale kavel (1000 m²) geschikt voor nieuwbouw geheel naar uw eigen wensen!

BOUWKAVEL gelegen aan de Westerstraat 49-C. De kavel heeft een oppervlakte van 1000 m² (ca. 20 m. breed en 50 m. diep) en is gelegen op een mooie locatie met vrij uitzicht over het achtergelegen weiland en grenzend aan een bosgebied. Het Broederbos is in de nabijheid van deze kavel gelegen en grenst aan het Grenspark de Zoom - Kalmthoutse heide. Voor natuurliefhebbers een ideale ligging!

Op deze kavel kunt u, binnen de gestelde randvoorwaarden van de gemeente Woensdrecht (bestemmingsplan bebouwde kom Huijbergen – Wonen 2), naar eigen wens een woning (laten) bouwen. Het bestemmingsplan is op ons kantoor aanwezig of in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

De gemeente Woensdrecht telt zo'n 22.000 inwoners, waarvan er ongeveer 2.200 in Huijbergen wonen. Huijbergen ligt op de Brabantse Wal, een prachtig gebied dat uitnodigt tot heerlijke fiets- en wandeltochten. De natuur neemt maar liefst meer dan de helft van Huijbergen in, de rest bestaat uit weilanden, akkers en bebouwing. Twee kilometer ten noorden van het dorp ligt de Wouwse Plantage, ten zuiden vindt u het Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide (Nationaal Park) dat doorloopt tot Kalmthout in België. U vindt in en nabij Huijbergen tal van voorzieningen. Voor uw dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen zoals basisonderwijs, horeca en recreatie kunt u prima in Huijbergen terecht of in het nabijgelegen Hoogerheide. Voor zaken als voortgezet onderwijs en uitgebreide winkelmogelijkheden bent u via de A58 en A4 binnen een aantal minuten in Bergen op Zoom dat op zo'n 10 kilometer afstand ligt. Ook Roosendaal en Antwerpen zijn uitstekend bereikbaar.

Wenst u uw maandlasten te berekenen? U kan dit eenvoudig doen op de site van AGO Advies! Klik op onderstaand logo om naar de site van AGO Advies te gaan:

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Woonhuis Makelaardij